Irodánk bemutatása

Irodánk 1994-ben alakult, alapítói prof.Dr. Ficzere Lajos és Dr.Molnár F. Zsolt a Budapesti Ügyvédi Kamaránál szintén 1994 óta bejegyzett ügyvédek. Az iroda megalakításának célja magas színvonalú elméleti és gyakorlati segítségnyújtás a jogkereső közönség számára, ahol a felkészültség és a bizalmi kapcsolaton alapuló ügyfél-ügyvéd viszonyt kiegészíti a hivatástudat.

Ügyvédeink:

Dr.Ficzere Lajos az iroda alapító tagja. Elsősorban elméleti jogászként ismert, 2001 decemberétől,  - az Országos Választási Bizottság elnökévé történő választásától kezdve - szünetelteti ügyvédi tevékenységét, de oktatói és tudományos munkáját folyamatosan végzi.


Dr.Molnár F. Zsolt az ügyvédi irodát 1994 szeptemberében alapította és azóta is vezeti. A praxisban az ügyfelek képviselete, a jog gyakorlati alkalmazása a feladata, melyet magas színvonalon lát el. Mindennapi feladatai mellett többször látott el szakértői feladatokat, mind a kormányzati, mind a magánszférában. Áldozatsegítő szolgáltatásokat is nyújt ügyvédként, a World Society of Victimology tagja.


Dr.Molnár F. Zsolt szakmai önéletrajza